Krimpbuizen

Met krimpbuizen verpak je grote volumes palletten. In 5 stappen ontwikkelen we voor jou de perfecte krimpbuis, inclusief bedrukking en additieven.

krimpbuizen

Stabiele verpakking voor grote volumes

Produceer je producten op palletten? Dan zijn krimpbuizen ideaal om ze te stabiliseren, te beschermen en klaar te maken voor transport.

Krimpbuizen worden doorgaans geleverd op rollen van 500 kg, op maat van je volautomatische verpakkingslijn. Je gebruikt ze voor grotere volumes, in tegenstelling tot krimphoezen.

Zo ontwikkelen we de perfecte krimpbuis

  1. Gebruik je al krimpbuizen? Dan analyseren we die op krimpverhouding, samenstelling en additieven. Het doel: een krimpbuis maken die liefst beter en minstens even goed is.
  2. Op basis van onze analyse bezorgen we jou een gedetailleerde offerte. We hanteren een correcte prijs voor de constante kwaliteit die we bieden.
  3.  Akkoord? Tijd voor een eerste, meestal onbedrukte proef om te testen hoe de krimpbuis loopt op jullie machines. Moeten we bijsturen, dan volgt een tweede proef.
  4.  Met een industriële, bedrukte proef van 2 à 3 ton willen we zeker zijn dat er geen opmerkingen komen van jouw klanten. Want daar draait het tenslotte om.
  5.  En daar stopt het niet. Bij elke bestelling krimpbuizen verdienen we de volgende. We volgen nieuwe ontwikkelingen op en blijven bijsturen.

Krimpbuizen: technische info

  • 30 tot 300 micron dik
  • Tot 7 meter omtrek
  • Alle bedrukkingen, tweezijdig
  • Additieven: UV-bescherming, 5-lagige coex, alle inkleuringen, antistatisch, antislip
Binnen 24 u.
en volledig vrijblijvend.
We denken
graag met je mee!