Krimphoezen

Krimphoezen zijn ideaal voor kleine volumes of diverse afmetingen. Ontdek zeker ook de S-hoezen: minder hoogkrimp, snellere verwerking en vierzijdig bedrukbaar!

krimphoezen

Kleine volumes, diverse afmetingen

Als je kleine volumes producten op palletten produceert (<100.000 palletten/jaar), dan is een volautomatische verpakkingslijn niet rendabel. Je werkt dan beter met krimphoezen die manueel worden gebrand.

Heb je wel grote volumes, maar gebruik je palletten met diverse afmetingen? Ook dan zijn krimphoezen een goede optie: je moet dan niet telkens je machine instellen.

S-hoezen: beter, niet duurder

Techno Sales biedt – als één van de enige in België – ook S-hoezen aan. Voor dezelfde prijs hebben deze 3 belangrijke voordelen:

  1. S-hoezen krimpen vooral in de horizontale richting, met minder hoogkrimp. De folie bedekt de 4 zijden van je product dus volledig en beschermt het zo beter.
  2. Door deze lage hoogkrimp hoef je S-hoezen minder voorzichtig te krimpen. Je kan dus veel sneller werken dan bij klassieke krimphoezen.
  3. Gewone krimphoezen kan je op 2 zijden bedrukken, S-hoezen zijn vierzijdig bedrukbaar. Een grote plus voor je marketing!

Krimphoezen en S-hoezen: technische info

  • 30 tot 300 micron dik
  • Tot 7 meter omtrek
  • Alle bedrukkingen, tweezijdig (S-hoezen: vierzijdig)
  • Additieven: UV-bescherming, 5-lagige coex, alle inkleuringen, antistatisch, antislip
Binnen 24 u.
en volledig vrijblijvend.
We denken
graag met je mee!