Ons verhaal

Hoe we in 15 jaar uitgroeiden tot een gespecialiseerd foliebedrijf? Door een heldere focus en een klantgerichte houding. Bij elke bestelling willen we de volgende verdienen!

Hoe het begon

Toen Bob Gilis 15 jaar geleden Techno Sales overnam, was het een klein foliebedrijf. Met een team loyale folie-experten bouwden we het uit tot de succesvolle, gespecialiseerde speler die het nu is.

High specialty

Van bij de start kozen we bewust voor high specialty bestellingen. Waarom? Omdat we daar de meeste meerwaarde bieden. We denken met jou mee en ontwikkelen de beste, meest efficiënte oplossing. Geen over- of underpowered folies dus!

Klantgerichte drive

Jij bent niet ‘zoveel ton’. Je bent een klant met recht op goede service. Ook voor kleine of complexe bestellingen. Dat treft: bij ons ben je geen side business, maar core business.

Zaakvoerder Bob Gilis is je aanspreekpunt bij elke bestelling. Hij weet precies wat mogelijk is en helpt je om het maximum uit je folie en bedrukking te halen.

Stabiele partner

Folieverpakking is bedrijfskritisch, dus wil je een stabiele partner. Wij zijn al vele jaren gespecialiseerd in folieproducten en financieel gezond. Je kan dus op ons rekenen.

Onze Duitse fabrikanten zijn ervaren, staan aan de top qua techniek en leveren een constant hoge kwaliteit. Hun uitstekende track record spreekt voor zich.