Trayverpakking

De juiste trayverpakking beschermt niet alleen, ze maakt ook het verschil in je verkoop. Laat de perfecte vlakfolie samenstellen, kleuren en bedrukken.

trayverpakking

Trayverpakking is maatwerk

Met trayverpakking hou je blikjes en potjes in kartonnen trays samen, bescherm je ze tegen water, wind, zon en stof en maak je ze klaar voor opslag of transport.

Het gewicht en de temperatuur van je product, de gewenste kleur en bedrukking, de gevoeligheid van machines voor statische lading: trayverpakking met vlakfolie is altijd maatwerk. En daarin maken wij het verschil.

Daarom kies je voor ons

  • Trayverpakking is al 40 jaar ons vak. Bij ons dus geen dure, overpowered folie. We bestuderen je product, luisteren naar je noden en stellen de perfecte vlakfolie samen.
  • We verdelen de producten van Duitse topfabrikanten en leveren constant hoge kwaliteit voor een correcte prijs. Door onze stabiele track record win jij kostbare tijd.
  • De kleur en bedrukking van je trayverpakking bepaalt vaak de verkoop. Doe je marketingafdeling een plezier en kies een partner die precies weet wat mogelijk is.
  • Bij ons staan klanten op de eerste plaats. Offertes krijg je binnen 24 u., leveringen op tijd. Is er toch een klacht of discussie? Dan lossen we die meteen op. Beloofd.

Ons folieproduct voor trayverpakking:

Vlakfolie

Met vlakfolie bescherm je trays, palletten of individuele producten. We stemmen het perfect af op je noden en zijn expert in diverse gespecialiseerde uitvoeringen.