Waarom werk je met ons samen?

Omdat we geen foliebedrijf zijn zoals de andere. We denken proactief met je mee, leveren al 40 jaar constant hoge kwaliteit en hanteren een no complaints policy.

Verpakkings- en bedrukkingsconsultancy

Je zoekt een folie-expert die je noden begrijpt en resultaatgericht met je meedenkt. Het doel? Folie die precies doet wat ze moet doen. En dat zo efficiënt mogelijk.

Wij gaan verder dan “Wat heb je nodig, ik noteer het wel”. We gaan voor “Heb je er al aan gedacht om dat zo te doen?”. Niet uit betweterij, wel omdat we graag proactief met jou meedenken. Dat is in jouw en ons belang.

Langetermijnrelatie

Je wil niet elk jaar van folieleverancier veranderen. Daarom zoek je een financieel stabiele partner waarmee je een langetermijnrelatie uitbouwt.

Bij ons kan je terecht. We bieden al 40 jaar constant hoge kwaliteit en zijn financieel gezond. Het beste bewijs van onze jarenlange ervaring? Onze klanten blijven klant.

Blijven verbeteren

Constant hoge kwaliteit is ons handelsmerk, maar we rusten niet op onze lauweren. We volgen nieuwe ontwikkelingen van nabij op en blijven sleutelen aan bijvoorbeeld onze leveringstermijn. Want ook al is die scherp, hij kan altijd scherper.

Bij ons geldt ook een no complaints policy. Heb je een opmerking of probleem? Dan doen we daar niet moeilijk over. We zoeken samen tot we de oplossing vinden. Beloofd.